Ние сме екипа на вљубеници во технологијата кои веруваат дека технологијата е направена од човекот и треба да работи за човекот.
Веруваме дека секој треба да може да ги користи благодетите кои таа ги носи.
И, пронаоѓаме патишта како тоа да го направиме на нестандарден, иновативен начин.
Зошто да правиме обични веб страни - кога може да направиме платформа со која корисниците сами ќе ги дизајнираат онака како што тие сакаат.
Зошто да не направиме систем со евтини уреди, со кои докторите ќе имаат постојан увид во здравјето на пациентите и со тоа ќе спасуваме животи.
Зошто да употребуваме скапи системи за работно време, кога може да креираме софтвер кој ќе работи на обичен таблет.
Многу зошто и уште повеќе затоа.
Добредојдени сте да ни се придружите.
Електроника
 • Дизајн на електронски плочки со печатени кола
 • Персонализирани микроконтролерски решенија
 • Coin Operated Забавни игри:
  • Slаm Dunk - Електронски Кош
  • Marine Sniper - Електронски Топ
 • ЛЕД часовници, дисплеи, курсни листи ...
Интеграција
 • Инфо киоск со екран на допир
 • Интерактивен Излог
 • Интерактивен штанд за производи
 • Систем за евиденција на работно време
Софтвер
 • Веб базирани иновативни решенија
 • Google AdSense веб страни со автоматско креирање на содржина
 • Веб продавници со интегриран Facebook Pixel
 • easyweb - Платформа за модуларни веб страни кои корисниците може сами да ги менуваат: текст, слики, распоред ...
Интернет на Нештата
 • Далечинско мерење
  • Параметри на воздух
  • Параметри на вода
  • Параметри на почва
 • Паметни домови / градови
 • Паметно Земјоделие
Платформа за модуларни веб страни кои корисниците може сами да ги менуваат
Повеќе
'Cloud' ERP програма
Фактури, картици, лагер од секое место, во секое време и од секој уред
Повеќе
Интегриран систем за превентивна здравствена заштита и детекција на кардиоваскуларни болести
Повеќе
Ангор АГ | Пролетерски Бригади 35 | Струга, Македонија | 075 416 775 | angorag.mk@gmail.com